Thursday, 10 January 2008

Allya eskimo

Allya tak boleh makan ketupat pulut. Sebenarnya aku baru realise yang Allya alergi dengan pulut masa dia berumur 3 tahun. Masa tu dia makan ketupat pulut time raya kat kampung. Kali ni dia termakan masa kat rumah parents aku. Masa tu moyang dia bawak ketupat pulut dari kampung. Lebih kurang seminggu jugak muka dia jadi macam orang eskimo, bengkak bahagian pipi.